Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Bestel onze producten online


Klik hier en bestel online

 

Met een paar klikken besteld u hier ons gehele assortiment aan brood, banket en taart. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Kwaliteit staat bij ons voorop, maar wij willen het u ook graag gemakkelijk maken. U kunt daarom van dinsdag t/m vrijdag tot 10:00 uur ons gehele assortiment online bestellen, voor levering de volgende dag en op zaterdag tot 10:00 uur voor levering voor de dinsdag! En wenst u nog meer gemak? Laat uw bestelling dan gewoon eenvoudig (thuis)bezorgen!


       Bekijk hier onze broden                 Bekijk hier ons banket                      Bekijk hier onze taarten

 

Taarten op ambachtelijke wijze gemaakt

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, door banketbakkers die verstand hebben van het bakkersvak. Door gebruik van de beste ingrediënten en de traditionele recepten geniet u echt van elk feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of een ander moment gaat waarop u iets te vieren heeft.
 

Altijd vers gemaakte taarten

Uw taart wordt bij Ambachtsbakker Kees Blaak vers gemaakt. En vers betekent ook echt versbij ons, uw taart wordt namelijk gemaakt op dezelfde dag dat u uw taart komt ophalen. Omdat onze bakkerij direct achter de winkel gevestigd is, hoeven wij de taart niet heel lang van tevoren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u terug!